OFF TO NEVERLAND: WEEKEND

19.8.2012

WEEKEND

Vietin viikonloppuni Weekendis. Missattiin skrillex, ja perjantai oli muutenki tosi katastrofaalinen. Paitsi David Guetta oli huippu! En yhtään lämpene tollaselle musiikille, mut keikka oli ihan mahtava! Oli hullu kaunista, ku oli ihan pimeetä ja kaikki laitto kännykkäsä ilmaan. Alueelta poistumine oli sitten vähän ei niin mukavaa. Käveltiin ihan helvetisti monii tunteja, ku ei oltu ostettu perjantaille bussilippuja. Meidät tultii sitte kolmen aikaa hakemaan (huom. keikka loppu n 11-12?) Järjestelyt kusi muutenki tosi pahasti, narikkaan oli tilaa n. 500 ihmiselle jos niillekkään ja kaikkee oli vaan liian vähän, vesipisteitä ruokakojuja ja järkkäreitä. Ottaen huomioo kui paljo siel oli porukkaa.

Lauantai meni paljon paremmin otettii opiks ja käytii ostaa aamul bussiliput ja oltii paikan päällä siinä kahen aikaan. Nähtiin Jukka Poika, Carpark North, Donkeyboy() Poets of the Fall ja Hurts() Painetta oli hirmusesti, mut jos sitä ei olis nii se meinais et meno ei olis nii kova joten ehkä se kuuluu asiaan. Donkeyboyn kitaristi hymyili kokoajan. Ne oli yli sulosia ja katto silmiin mikä oli vielä sulosempaa.

mäkkärin pihvit on todella mauttomia ilman mitään muuta terveisin emma joka söi vegsu emmin pihvit. hyi huomenna pitää herätä kuuelta. Tänään en tee yhtään mitään.Kuvat on tosi köyhiä, mut kuvattomat olis viel tylsempii.

TANTTA 1089
TANTTA 1100
ainut kuva, missä on joku artisti ja sekin on artistista josta en tykkää 
TANTTA 1088
TANTTA 1092

3 kommenttia:

  1. XDDDDDDDddd näytän vittuuntuneelta kun navigoin kännykälläni

    VastaaPoista
  2. eemmj oot vähän tuimis jos nii voi sanoo.
    milzku :::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD en tajuu mitä tää kommentti meinaa. naurataa vaan

    VastaaPoista