OFF TO NEVERLAND: sup

30.8.2012

sup

Koukutan itteni Heroesiin. Muistan sen hämärästi. Eka tuottari oli hyvä. Toka alko olla vähä outo ja sit siitä oli suunta vaa alaspäin. Ei mitää järkee. Niit 'superihmisiä' alko tulla jokaisen kulman takaa. Mut alotan kattomaan uuestaan. Ainaki nää pari kautta.

Käytiin kirpparilla Jennan kanssa ainut asia mihin kiinnitin huomioo oli, kun ihmiset tuo niitä isoja lastenrattaita pienille käytäville. Oikeesti? Porukkaa on muutenkin paljon ja hyllyt on täynnä. Nii joku Pirgitta päättää lähteä lauantain kunniaksi ostamaan pikku piltilleen uuden pupujussi lelun. Eiks vois ottaa sellasta kannettavaa juttua mihin se vauva laitetaan ja sit kaikki mahtuis hyvin kattelemaan tavaroita. Tai jos ihan välttämättä haluaa tulla niite rattaiden kanssa kauppaan nii miks pitää mennä niihin pienimpiin putiikkeihin kattelemaan(ja tukkimaan käytäviä), ettei varmastikkaan kukaan muu mahdu kattelemaan mitään. Sorit jos vaikutan negatiiviseltä, mut ei voi mitään.

Oon ollu huono päivittelee blogia, mut kyl tää tästä. Ostin uuen mekon ja tykkään mun syystakista tosi paljon. Teksti on kirjotettu viikko sitten. En tiiä miks tää pitää ilmottaa.

TANTTA 1287
TANTTA 1262
TANTTA 1289

1 kommentti: