OFF TO NEVERLAND: the worst things in life come free to us

28.1.2012

the worst things in life come free to us

Eilen olin lutakossa Happoradion keikalla, mikä meinas kusta niin pahasti, kun en löytäny paikkaa ja kännykästäkin loppu akku just,kun olin kaverille soittamassa. No onneks sen puolen tunnin harhailun jälkeen mut tultii pelastamaan ja pääsin onnellisesti paikanpäälle. Kuvia ei oo kun en jaksanu kameraa raahata. Oli surkeeta nähä taas kuinka aina, kun katto joitain vieressä seisovii niillä oli kamera kädessä. TÄMÄ kuva tiivistää mun fiilikset siitä hetkestä. Miks pitää kuvata niin paljon? En tajua. Mutta tänään en oo mitään kovinkaan ihmeellistä tehnykkään, käväsin lenkillä uhmaamassa tota pakkasta. Ja huomenna olis sitten hiusten värjäys. Haluisin vähän pinkimpää.
siidee 018
siidee 001
siidee 022

4 kommenttia:

 1. oon samaa mieltä D: on jees ottaa pari kuvaa muistoks mutta menee ihan yli jos ihmiset ottaa suunnilleen koko keikan nauhalle. ei niistä kuvista/videoista pääse ikipäivänä siihe samaan fiilikseen ko paikan päällä ko voi nostaa molemmat kädet ilmaan ilman mitää painavaa mötikkää hidastamassa meininkiä.
  jenna avautuu taas vaihteeks ja sillee c:

  VastaaPoista
 2. tosi makeen väriset hiukset sulla ! :--o

  VastaaPoista
 3. Mua harmittaa ku en jaksanu raahata itseeni sinne keikalle, vaikka tarkotus kyllä oli! :D ja ihana asukokonaisuus jälleen!

  VastaaPoista
 4. Jenna :------)) oon täysin samoilla linjoilla sun kanssa!
  sara I :--))) kiitos!!
  Jenna :_(( petyin olis ollu siistii nähä sutkin siellä! ja kiitos paljon (:

  VastaaPoista