OFF TO NEVERLAND: CD

19.1.2012

CD

I LIKEIhmiset jotka uskaltaa värjätä hiukset tosi oudosti eikä pysy niissä normi väreissä, se fiilis, kun ei oikeesti kiinnosta miltä näyttää tai mitä muut aattelee susta, kun on vaan niin helvetin hyvä fiilis, keikat ja se adrenaliidipurkaus minkä saat just, kun ne on avaamassa ovet ja kun huomaat, että järkkäri tarttuu sun lippuun ja koodaa sen koodin siitä, siivottu huone, materialismi, matkustaminen ja kaikki ihanat kaupungit, se kun voi toteuttaa jotain tosi kauan suunniteltua eikä suunnitelmat mee ihan mettään,  levyt,
mo 939
I HATESe, kun ihmiset puhuu, kuinka ne olis voinu jäädä kotiin nukkumaan tai, kuinka ne olis voinu skipata koko koulupäivän, muutei koskaan mitään tekis (okei sehän on hyvä, ettei lintsaa, mutta pitääkö sitten keskustella kuinka oli niin jäämässä kotiin en tajua) , se kun on rahaa, mutta kaupoista ei löydy mitään kivaa, paleleminen, kalsari legginssit, sandaalit ja tennisukat, se kun ei voi pukeutua niinkun haluaa vaan pitää pukeutua niin ettei palellu kuoliaaksi, ajan puute, stressi, se kun luulee, että onnistui jossain, mutta huomaa, että homma kusi pahemman kerran,  se kun tietyt bändit ei haluu tulla Suomeen keikkailemaan, sitä, kun ollaan sovittu että mennään ulos aikaan x ja sitten ilmotetaan että ei käy ja mennäänkin vasta kahen tunnin päästä.
mo 935

4 kommenttia:

 1. MITEN SAAAAT NOI VIIKSET? kivat :)

  VOITKO LINKITTÄÄÄÄ BLOGII?

  http://diaryparadise-millan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tost jälkimmäisestä listasta puuttuu "se, kun Emmi on aina myöhässä"♥

  VastaaPoista
 3. hohoo totta joka sana!

  VastaaPoista
 4. milzu .. sori en haluis antaa just samaa cursorii, kun mikä mulla on mut jos haluut nii googleta vaa et cursors. :---)
  eemmj :___DDDDD hahaha okei kestän sen et laitat hiuksii sen viisminuuttii enemmän kun mitä sanot et laitat.
  J&E :--))

  VastaaPoista