OFF TO NEVERLAND: you can't sit with us

14.10.2013

you can't sit with us

Vähän hukassa blogin kanssa ja ei toi syyspukeutuminenkaa multa taida kovin onnistua. Oon maailman huonoin käyttämään minkään näkösiä neuleita, eikä ne housutkaan  oo mun valttikortti pukeutumisessa oo. Keskiviikkona mut voi spotata haahuilemasta Helsinki-Vantaalla, lähen nimittäin viideks yöks Pariisiin (jos sieltä saisin bloggialuinspistä ja farkut. Nii ei ihmisten tarttis miettii, et pikku tyttöjen tartte linkkipysäkillä ihmetellä et miksei mulla oo talvipakkasilla muutakun sukkahousut ja shortsit). Täl postauksel ei oo mitää kummempaa sanomaa paitsi ehkä Brandy and Melville paita. Mistä kehkeyty. Ja et sininen kesti hiuksissa kauemmin kuin odotin.

joukkojeesus 075
joukkojeesus 092

16 kommenttia:

 1. mikä kamera sulla on/millä kameralla nää kuvat on otettu?=) ihania on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää on otettu d3100 runko ei oo mikää paras mut iha toimiva ja kelpaa mulle hyvin, kun en mitään kovin ihmeellisiä kuvaile. Sen sijaan toi 35mm objektiivi on iha kunkku!

   Poista
  2. aa niin Nikonilla? eli toi objektikaan tuskin sit käy Canoniin jooo

   Poista
  3. just toi kyseine objektiivi ei käy canoniin. mut uskon, et tota tehään myös canon liitännällä! Tai ainakin saman tyylisiä löytyy markkinoilta varmasti.

   Poista
 2. Anonyymi14/10/13

  voi kauhee ku oot niin nätti!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, mitä kiitos kovasti :---)

   Poista
 3. housut on yliarvostettuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niimpä. tosi tylsiä koska jos laitat housut nii se on sit siinä. Koska jos laitat shortsit tai hameen nii voit laittaa viel jotkut kivat sukkikset. :---D

   Poista
 4. ootpas kaunis nainen! :3 ja mahtava tyyli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen otettu nainen. (jos 16-vuotiasta naiseks voi sanoo :---DD)

   Poista
 5. Overknee-sukat on muuten ehk paras ratkasu jos ei huvita housuilla kylmäl! Mä ainaki oon pärjänny ihan loistavasti niil. (En kyl tiiä yhtää et kuin paljon kylmempi siel Jyväskyläs on ku Helsingis...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo nii onki!! tai mul on sellaset stay up sukkikset ja ne on tosi lämpimät. (jos vertaa johoki 20 denierin sukkiksiin). miks sukkikset on nii kalliita. ok ei ne välttis kamalan kalliit oo mut oon vaa iha kitu. (ok on se jos hajoo ekalla kerralla niiku mun bikbokin sukkikset murr)

   Poista
 6. Onpas magee blogi, sul on ihan huikeita kuvii täällä!!!:-) Tsekkaa mun blogsu kans http://early-bird-henna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiti. ja joo käyn kurkkaan.

   Poista
 7. sun blogissa on aina niin upeita kuvii ♥ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huippuu kuulla, kun itestä tuntuu enemmänki et toistan itteeni kamalasti postauksissani. :ll

   Poista