OFF TO NEVERLAND: ihkutusta.

25.10.2012

ihkutusta.

Tää tarvii oman postauksen, koska tää vaan tarvii. En tiiä miten jaksan oottaa. Oon aina halunnu mennä jollekki keikalle, mille liput on menny tosi nopeesti ja tietää, et hahaa mullapa on. Mun kädet ei oo koskaan vapissu noin paljon, kun lippujen varaustilanteessakin ja viel senki jälkeen pelkäsin, että joku on menny varauksessa vikaan eikä saadakkaan lippuja. Keikat on van yksinkertasesti rakkaus. Ne jotka ei keikkaile jää vaan yksinkertasesti niiin paljosta paitsi. Varastin kuvan kaverilta, joka omistaa instagramin (pieni kateus)
Onks muita onnekkaita jotka sai liput? 5 kommenttia:

 1. Kuin kewl et mun peukku on tos kuvas kaks kertaa isompi ko oikeest. MUT AAAA OIKEEST EN JAKSA OOTTAA APUA AUTTAKAA HAPPI LOPPUU

  VastaaPoista
 2. Huh... pakko kommentoida, tuli totaalisena yllätyksenä kun huomasin jostain syystä vasta ekaa kertaa sun ikäs tuolta oikeelta! Oon aina mieltäny sut jotain 18-19- vuotiaaksi! :D Mutta niin... oispa mahtava päästä joskus jollekin keikalle, Weekend- festarit oli ensimmäiset edes jotain sen suuntaista. Täältä Oulun alueelta on vaan niin vaikea päästä... ehkä joskus. :)

  VastaaPoista
 3. Oon kade ;_; itse en edes yrittänyt varata lippuja, koska no, ei mulla ole varaa noin kalliiseen keikkaan...jos ehkä yrittäis jostai huuto.netistä löytää joulun alla vielä lippuja ja kehtais vaikka pyytää lahjaksi :')

  VastaaPoista
 4. http://chocolatechipcookieslovesyou.blogspot.fi/2012/10/blog-with-substance.html

  täällä olisi tämmöinen sinulle :)

  VastaaPoista
 5. eemmj :::DDDDDDDD oli pakko kokeilla omaa peukaloo tohon päälle ja eihän se oo kun kaksinkertanen? Ja aa ♥
  jenna :D hui outoo pidän itteeni ihan oman ikäseltäni. D: mut älä huoli et oo ainut joku persujen mies päivitteli samaa, kun kerroin sille kahvia hakiessani etten oo äänestys ikänen. :DDDDD ilmanen kahvi ja keksit on cool.
  veroniq :---( voi harmi. Ja olihan ne aika kalliit, mut yks lemppari bändeistä nii eihän siinä muu auta kun maksaa. Pidän peukkuja et saat, ja kyllähän lippu.fi ssä myydään istumapaikkoja ainakin vähän aikaa sitte?
  jassuuuu jee kiitos teen heti ku keksin jotain järkevää sanottavaa itestäni.

  VastaaPoista