OFF TO NEVERLAND: emmi on tampio plus ruissi rakkaus ♥

9.7.2012

emmi on tampio plus ruissi rakkaus ♥

Kuinka hyvät neljä päivää ihmisellä voi oikeesti olla? Lähin perjantaina aikasin Turkuun keikkakamu Emmin kanssa. Meillä oli ruissiin kolmen päivän festariliput ostettu ja majotus kymmenen kilometrin päässä Ruissalosta ja pyörällähän me se matka taitettiin. Eli ihan hitosi tuli liikuttuu joka päivä. Ottaen vielä huomioon sen riehumisen keikoilla. Okei ei meidä reissu iha putkee menny tai siis oli mutkia matkassa. Lauantaina toisesta pyörästä lähti rengas joteki irti ja jouduttii kävellä mikä oli tuskaa niitten kaikkien rakkuloiden kanssa. Ja säikähettii, et oltii jätetty talonavaimet taloon eikä päästäis sisälle ollenkaan.
Nähtiin tosi monia huippuja artisteja esim. Kunigasidea, Snoop dogg, Floggin Molly, Bloc Party ja Two Door Cinema Club ♥. Festareissa on hienoo, kun voi mennä kattomaan nii monipuolista musiikkia. Opin myös, että aina ei tartte olla eturivissä, että olis helvetin hauskaa. Oikeesti se meno Floggareissa tai TDCC aikana, ku hyppittii/riehuttiin/tanssittiin kauhees mutalätäkössä, jonka oli aiheuttanu kunno monsuunisade. Paras viikonloppu koko kesän aikana ja sunnuntai oli yks parhaista päivistä elämässäni. Rakkaus.Voisin kirjottaa ja kirjottaa, mut taidan jättää tän tähän.
poni 149
jos haluutte riehuu keikoilla/ootte bitin ystäviä niin tässä on bändi minkä keikalla kannattais käydä.
poni 131
poni 100
 poni 009
poni 076
poni 095
poni 101
poni 061
poni 001
poni 035
poni 054

7 kommenttia:

 1. AWWWWW KIITTI SEURAST, OLI YLIHUIPPUU<3 "Keltainen hevonen on lastattu pienemmillä hevosilla" :::DDDD pelkkää rakkautta koko reissu.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/7/12

  etteks menny kattoo robin :(

  VastaaPoista
 3. sun hiukset on upeet! :---)

  VastaaPoista
 4. eemmj kiitti ittelles ja niikyl olikin♥ :----)
  ano ei oltu kattomassa ku se oli päällekkäin elokuun kanssa.
  roosa kiitos :-----)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi11/7/12

  Kivoja kuvia! :) Miten olet saanut tuon sienen blogin nimen eteen?

  VastaaPoista
 6. ano :---) kiitos. ulkoasussa on sellane painike ku favicon. sun pitää lataa siihen kuva. se saattaa tulla näkymään viiveellä. et älä revi pelihousujas jos se ei heti lataudu. ja sen pitää olla tollane pikkune. tajusitko?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi13/7/12

  Juu, kiitos paljon! :)

  VastaaPoista