OFF TO NEVERLAND: Unplanned moments are always better than planned ones.

25.5.2012

Unplanned moments are always better than planned ones.

Viikonloppuu ja arkee on vaikee erottaa ja päivien taju menee, kun koulukin on vaa auringossa makaamista. Jos mun tänhetkisistä fiiliksistä tehtäis bändi nii se olis ihan varmaa fun. Aloin miettii äskö, et pitäiskö tehä sellane lista kesälle mitä pitää/olis kiva tehä. Olishan sellane siide tehä ja miettii, et mitä olis kiva tehä. Mut sit aattelin, et en tuu kuitenkaa toteuttaa puoliakaan niistä jutuista enkä haluu ajatella et pakko tehä jotain koska se on jossai listassa. Mielummin meen vaan ja teen mikä tuntuu kivalta just sillo.  En tiiä miks kirjotin kyseisestä aiheesta. Okei tiiän. En keksiny muuta.

4 kommenttia:

 1. mut toi lista ois sillee hyvä ! :D jos ois tylsää nii toteuttelis niitä. :D kuolen tolle vikalle kuvalle xd

  VastaaPoista
 2. jennnna se olis sillee kiva mut mun lista koostuis asioista joita oikeesti en voi toteuttaa esim matkusta afrikkaan tai osta kupla :-----DDDDDDDDD joo mäki :D:D::D:D oon aika ninja

  VastaaPoista
 3. toii lista ois just hauska! :D semmosii vaikka että " syön masun täyteen BJ:tä" tollanen ois kesällä nii helppo toteuttaa :)

  VastaaPoista
 4. Jenna :------------) ois se sillee. Mut en osais listata sellasii asioita mitä pystyis tehä. :D:D: kaikki menis nii yli.

  VastaaPoista